19/3/08

Bu(uuuhh)gada

Abans d'ahir, en treure la bugada de l'estenedor, una coixinera va caure i va anar a parar a una de les cordes del pis de sota, desertes des de fa tant temps.
Ahir la coixinera m'esperava en la foscor silenciosa de la barana del replà del tercer (fa mesos que es va fondre la bombeta del llum que il·luminava aquest tram d'escales).
No hi ha rastre de cap nebot de Tarragona ni de ningú altre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I del drap?!! Què se n'ha fet del drap del davant?
Encara estic pensant una solució pel teu cordill...
Petons des de la república coloma!

Anònim ha dit...

Ostres, ¿i per quan venen el pis???? ¿Vols dir que per tants milions com em vas dir la darrera vegada???? Clar, així sí que poden seguir tan buits, els estenedors... :-)

... ha dit...

Fa temps vaig aconseguir que el drap oblidat amb mala traça pel veí del davant no immobilitzés les cordes (compartides) de l'estendor. Ara bé, el drap segueix allà (i no vegis quin fàstig que fa, després de tants mesos; no entenc com no hi pensen). L'opció més lògica, que hauria estat dir-los si el podien treure, malauradament no era la primera atès que, des de l'inici de la cohabitació amb la nòvia antipàtica, els fils més interessants amb el veí (que apuntava maneres d'aprenent de Malcovich, he de confessar) van quedar sobtadament tallats.

El pis que es ven (i que segueix a la venda; no m'estranya, tant com en demanen!!) és el segon.

Que no cundeixi el pànic. Un dia o altre ja relataré els ets i uts d'aquest particular '13 Rue del Percebe'.